Middelhavskylling med pasta

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Noen ganger er det utrolig enkelt å velge sunn middag. I løpet av 20 minutter er denne middelhavskyllingen med pasta klar til servering. Raskt og sunt!

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet

litt salt og pepper

  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 112 ss revet parmesan
  • 4 stk grønne oliven
  • 1 ts hakket frisk oregano

Basilikum- og tomatsaus:

  • 1 stk løk i båter
  • 1 boks hermetiske tomater
  • ca 12 ts sukker
  • 1 ss finhakket frisk basilikum evt. oregano
Vis næringsinnhold
Energi
258kcal
Fett
5.1g
Protein
41g
Karbohydrater
10.3g
Jern
1.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfiletene i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på fileten.

2. Fres løk og hvitløk i litt olje i en kjele til løken er blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til sausen med salt og pepper.

Server med kokt pasta. Dryss eventuelt litt revet parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.