Kyllingfilet med varm paprikasalsa

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Stekt løk, paprika og tomat blir saftig og godt tilbehør til kyllingfilet.

Ingredienser

  • 1 stk kyllingfilet á 120 g
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 12 ss margarin til steking
  • 2 stk tomat , evt.tilsvarende hermetiske tomater
  • 1 stk rød paprika
  • 12 stk løk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 ts olivenolje

  • 60 g pastaskruer
Vis næringsinnhold
Energi
500kcal
Fett
13.5g
Protein
38.4g
Karbohydrater
51.8g
Jern
1.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Krydre kyllingfilet med salt og pepper og stek i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.

3. Skjær tomat, paprika, løk og hvitløk i passe store biter. Surr grønnsakene i en liten kjele til det blir en saftig røre, ca. 10 minutter.

Server retten med kokt pasta, gjerne blandet med for eksempel oliven og litt vårløk.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.