Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 stk finhakket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 12 ts sukker
  • 4 stk potet i biter
  • 1 stk brokkoli
Vis næringsinnhold
Energi
445kcal
Fett
8.2g
Protein
49g
Karbohydrater
37.8g
Jern
1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.

2. Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetisk tomat, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.

3. Kok potetbiter i ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkoli i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.

Server kyllingfiletene med brokkoli og poteter i tomatsaus.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.