Kyllingfilet med melon- og mangosalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Kylling og frukt passer godt sammen, spesielt på varme sommerdager. Dressingen er rett og slett melonyoghurt. Enkelt, godt og sunt - kan det bli bedre?

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 ss søt chilisaus
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

melon- og mangosalat

  • 12 stk cantaloupe melon
  • 2 stk mango
  • 1 stk isbergsalat
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk lime
  • 3 dl melonyoghurt
  • 1 bunt frisk mynte
Vis næringsinnhold
Energi
372kcal
Fett
4.5g
Protein
40.5g
Karbohydrater
40.2g
Jern
2.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Pensle kyllingfilet med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek dem i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.

2. Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime. Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og anrett dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.

Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.