Grillet biffspyd med søtpotet

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillet biffspyd med ytrefilet av storfe servert med søtpoteter og en enkel salat, gir et sunt og fargerikt måltid.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ss olje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 8 stk grillspyd

  • 400 g søtpotet
  • 4 dl appelsinjuice
  • 1 ss olje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 200 g ferdigkuttet salatblanding
Vis næringsinnhold
Energi
349kcal
Fett
9.1g
Protein
36.1g
Karbohydrater
27.6g
Jern
4.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skjær ytrefilet av storfe i store terninger, ca. 4x4 cm, og tre dem på spyd.

2. Del søtpotet i 1 cm tykke skiver. Kok potetene i appelsinjuice i 5 minutter, eller til de er knapt møre. Hell av juicen, og legg dem på et kjøkkenpapir.

3. Pensle potetskivene med olje, og grill dem ca. 2 minutter på hver side.

4. Pensle biffspydene med olje, og grill dem i 3-4 minutter på hver side.

Server med frisk, blandet salat.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.