Fylt paprika med ris og karbonadedeig

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Små, fylte paprika med ris og karbonadedeig er supre som en del av et tapasbord med sunne retter.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g karbonadedeig
  • 2 dl naturris
  • 1 stk finhakket løk
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 12 ts chilipulver
  • 1 stk egg
  • 8 stk små oransje paprika
Vis næringsinnhold
Energi
220kcal
Fett
5.3g
Protein
24.3g
Karbohydrater
16.1g
Jern
3.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Kok risen som anvist på pakken.

2. Stek karbonadedeig sammen med krydder, løk, hvitløk. Ta det ut av pannen og bland inn egg og ris.

3. Skjær forsiktig toppen av paprikaene og fjern frøene.

4. Fyll kjøttblandingen i paprikaene og sett dem i en ildfast form med åpningen på topp. Press stilken på toppen slik at paprikaen blir lukket. Stek dem midt i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.