Foliebakt kyllingfilet med grønnsaker

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Foliebakt kyllingfilet med grønnsaker er raskt og enkelt å tilberede. Alle smaker og næringsstoffer forblir i denne lille forundringspakken.

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss finhakkede friske urter eller 1/2 ss tørkede
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 2 stk rød paprika
  • 2 stk gul paprika
  • 1 stk grønn squash
  • 2 stk løk
  • 1 ss olje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 4 ss søt chilisaus
Vis næringsinnhold
Energi
264kcal
Fett
4.7g
Protein
38.9g
Karbohydrater
13.9g
Jern
1.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Del paprika, squash og løk i strimler. Legg grønnsakene på et ark aluminiumsfolie, 30-40 cm. Ha på olje, salt og pepper.
  2. Del kyllingfilet i to på langs. Krydre med urter, salt og pepper, og legg en filet over grønnsakene.
  3. Pakk folien sammen og grill pakken i ca. 10 minutter.
  4. Pensle kyllingfileten med søt chilisaus, og dryss eventuelt på mer friske urter rett før servering. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.