Eplecoleslaw

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Coleslaw er tradisjonelt tilbehør i USA og mange europeiske land. Den lages vanligvis med kål, men her er en variant med epler. Passer like godt til kjøttpålegg som til stekt eller grillet kjøtt.

Ingredienser

  • 3 stk gulrot
  • 1 stk eple
  • 1 stk appelsin
  • 2 ss olje gjerne en blanding av olivenolje-og solsikkeolje
  • 1 ss appelsinjuice
  • 1 båt presset hvitløk
  • 1 ss finhakket bladpersille
Vis næringsinnhold
Energi
103kcal
Fett
5.6g
Protein
0.8g
Karbohydrater
12.2g
Jern
0.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Riv gulrøttene grovt på råkostjern og bland sammen med tynne skiver av epler og appelsin.
  2. Bland olje, appelsinjuice, hvitløk og finhakket persille til dressingen og hell over.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.