Eggehviteomelett

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hakkede urter setter en god smak på denne eggehviteomeletten som er fylt med tomat og spinat. Ypperlig å lage hvis du har et par eggehviter til overs.

Ingredienser

  • 2 stk eggehvite , gjerne romtemperert
  • 1 ts vann
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 14 ts salt

litt pepper

  • 1 dl tettpakket frisk spinat
  • 1 stk tomat i terninger, uten frø
  • 2 ss revet cheddar ost eller annen hvitost
  • 12 ts olje til steking
Vis næringsinnhold
Energi
170kcal
Fett
10g
Protein
16.7g
Karbohydrater
2.4g
Jern
3.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Pisk eggehviter, vann og dill til det begynner å bli stivt.
  2. Ha litt olje i en middels varm stekepanne og ha i eggehvitene. La omeletten stivne noe.
  3. Legg fyllet på halve omeletten og brett den andre delen over. La omeletten stivne litt.

Hvelv omeletten over på tallerken og server med en salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.