Biffsushi

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Dette er en smakfull sushivariant med byggris og roastbeef. Perfekt til tapas, forrett og fingermat.

Ingredienser

  • 10 skive roastbiff
  • 100 g sushiris
  • 25 g byggris
  • 1 stk finsnittet vårløk
  • 5 ss soyasaus

Avokadokrem

  • 1 stk most avokado
  • 2 ts soyasaus
  • 2 ts limesaft
  • 12 ts wasabi
Vis næringsinnhold
Energi
460kcal
Fett
13.7g
Protein
31.5g
Karbohydrat
50.3 g
Jern
3.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Kok sushiris og byggris hver for seg som anvist på pakken. Avkjøl og bland sammen.
  2. Bruk en spiseskje dyppet i vann og form avlange boller med ris.
  3. Brett roastbiffskiver pent og legg rundt risbollene.
  4. Bland alle ingrediensene til avokadokremen. Legg en liten klatt med avokadokrem på toppen av hver sushibit.
Legg avokadokremen i en plastpose, klipp av ene hjørnet og klem ut fine topper.

Pynt med vårløk og server med soyasaus og resten av avokadokremen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.