Biff med chilidressing

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Biff inneholder kun 2-4 % fett, og det er derfor tilbehøret som bestemmer hvor sunt et biffmåltid er. Denne retten er enkel å lage, smaker kjempegodt og gjør derfor til skamme at sunn og god mat er en vanskelig kombinasjon.

Ingredienser

  • 4 stk biff av ytrefilet storfe
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

  • 3 dl kesam original, 8 %
  • 4 ss søt chilisaus

  • 400 g rød cherrytomat
  • 100 g salatblad
  • 50 g ruccula
  • 12 stk rødløk
Vis næringsinnhold
Energi
332kcal
Fett
7g
Protein
50.3g
Karbohydrater
15.4g
Jern
4.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

2. Legg tomatene i ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.

3. Rør sammen kesam og søt chilisaus til dressing.

4. Skyll salaten og del opp salatbladene. Skrell og del løken i båter. Bland salat og løk.

Server med bakte eller ovnsstekte poteter

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.