Biff med bakte tomater

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min
_

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 150 g ytrefilet av storfe
  • 12 ts rapsolje til steking
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 4 stk rød cherrytomat
  • 12 ts olje

Yoghurtsaus:

  • 4 beger matyoghurt
  • 1 ss sennep
  • 12 ts tørket dill
Vis næringsinnhold
Energi
411kcal
Fett
23.3g
Protein
40.2g
Karbohydrater
10.2g
Jern
3.8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Ha olje på tomatene og bak dem i forvarmet ovn på 200 °C, i ca. 15 minutter.
  2. Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium.
  3. Bland sammen yoghurt, sennep og dill til yoghurtsaus.

Server med salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.