Appelsinsaus

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Søtt, salt og syrlig. Appelsinsaus er klassisk og passer godt til lyst svinekjøtt.

Ingredienser

  • 1 ts buljongpulver
  • 3 dl vann
  • saften av 12 stk appelsin og revet skall
  • 2 ts maisstivelse (maizena)
  • 1 ss soyasaus
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
14kcal
Fett
0.1g
Protein
0.4g
Karbohydrater
2.8g
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Hell kraft/sjy i en kasserolle og tilsett revet skall og saft fra appelsinen. Kok opp.
  2. Rør maisennamelet ut i litt kaldt vann og hell i kasserollen under omrøring.
  3. Kok opp på nytt. Ha i soyasaus og smak til med pepper og eventuelt litt salt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.