Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Alle liker tacokjøttboller! Med kjøttdeig av svin lager du raskt spenstige små kjøttboller med tacosmak. Bland potetmos og grønnsaker, og server med ferdig salsa, så har du garantert populær og superrask middag!

Ingredienser

  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 6 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2 ss margarin
  • 1 pk frossen grønnsaksblanding (amerikansk)
  • 4 dl melk eller vann
  • 2 pose potetmospulver
  • 1 glass salsa

Slik gjør du

  1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
  2. Kok opp vann med salt og margarin. Hell i grønnsaksblandingen og la det koke opp.Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Server med salsa.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.