Svinekoteletter med mangosalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Om du tror familiens smaksløker er klar for nye utfordringer, kan du servere dem denne deilige middagsretten. Søt og syrlig mango, løk og chilisaus passer glimrende til stekte svinekoteletter!

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss margarin

Mangosalat

  • 1 stk rødløk
  • 2 stk mango
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 12 potte hakket frisk koriander
  • 12 ss olje

Slik gjør du

1. Skjær bort bein og det meste av fettet på koteletten. Brun kotelettene 2-3 minutter i en varm panne. Dryss på salt og pepper og etterstek på svak varme under lokk i ca. 5 minutter.

2. Skjær rødløk i tynne båter. Skrell mango og del i terninger. Fres rødløk og mango raskt. Tilsett ingefær og koriander. Krydre eventuelt med salt og pepper.

Server gjerne kotelettene med ris og litt søt chilisaus til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.