Svinekjøtt i pitabrød

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Er du litt småsulten eller har dårlig tid er denne retten med mager kjøttdeig av svin noe du kan prøve. Svinekjøtt i pitabrød lager du på 1-2-3!

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 12 stk purre
  • 1 ss texmex krydder
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 4 stk pitabrød
  • 2 ss chilisaus

Slik gjør du

Du trenger: Kjøttdeig av svin, pitabrød, purre, tacokrydder, blandet babysalat, søt chilisaus og olje til steking.

1. Skjær purre i tynne ringer.

2. Fres kjøttdeig på relativ sterk varme i to omganger til det er gjennomstekt. Del det fra hverandre i små biter. 

3. Tilsett purre, og stek den sammen med kjøttet til den blir myk. Ha i krydder.

4. Varm pitabrød etter anvisning på pakken.

Fyll pitabrødene med kjøtt og salat. Server med chilisaus.

Server gjerne rømme eller en annen dressing til. Istedet for pitabrød kan du også bruke tortillawraps.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.