Svin Korma med epler og spinat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

Ingredienser

  • 400 g ytrefilet av svin
  • 2 ss olje til steking

  • 1 stk rødløk i båter
  • 2 stk eple i båter
  • 1 pk frisk spinat
  • 1 glass ferdig indian korma saus
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 200 g tørr basmatiris

Slik gjør du

Du trenger: Svin ytrefilet, rødløk, eple, spinat, Indian korma-saus, ris, salt og pepper.

1. Kok ris etter anvisning på pakken.

2. Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger. Sett det til side.

 

3. Ha eple, rødløk og spinat i stekepannen og fres i 2-3 minutter.

4. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og tilsett Indian korma-saus. La det småkoke i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Server den smakfulle gryten med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.