Pasta med strimlet svinekjøtt og blåmuggost

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Er du glad i blåmuggost er denne retten noe for deg! Du lager den lett mens pastaen koker.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 12 stk purre i strimler
  • 1 boks hermetiske røde bønner , godt skylt og avrent
  • 3 dl matfløte
  • 150 g norzola , eller annen blåmuggost
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 400 g fersk tagliatelle

Slik gjør du

Du trenger: Ytrefilet av svin, olje, purre, matfløte, blåmuggost, røde bønner, pasta, salt og pepper.

1. Kok pasta som anvist på pakken.

2. Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger.   

3. Fres purre og bønner i 2-3 minutter i en stekepanne med litt olje. Sett til side.

4. Hell matfløte i stekepannen og tilsett blåmuggost. Rør om til osten har smeltet. Ha kjøtt, purre og bønner tilbake i stekepannen. Smak til med salt og pepper.


Server retten med fersk pasta.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.