Pasta med kylling og krepsehaler

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!

Ingredienser

  • 3 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje til steking

  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk vårløk i tynne skiver
  • 12 ts salt
  • 12 ts grovmalt pepper

  • 400 pk fersk tagliatelle , fullkorn
  • 30 g revet parmesan

Slik gjør du

Du trenger: Kyllingfilet, olje, vårløk, krepsehaler, matfløte, parmesan, pasta, salt og pepper.

Slik gjør du:

1. Kok pasta som anvist på pakken.

2. Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje.

3. Ha kyllingen tilbake i stekepannen. Hell på fløte og la det koke i 2 minutter.

4. Dryss over krepsehaler og vårløk, la det bli gjennomvarmt og smak til med salt og pepper. 

Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.