Pai med juleskinke og rødkål

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Prøv en fargerik og annerledes pai med smak av jul.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 4 stk egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost

Slik gjør du

  1. Legg ferdig paideig i en paiform og klem den lett inn til kantene og bunnen.
  2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler. Stek det raskt sammen med honning.
  3. Fyll blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over paifyllet. Dryss over revet ost.
  4. Stek paien midt i ovnen på 225 ºC i ca. 20 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.