Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Omelett wrap med spekeskinke

Omelett wrap med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner

Omelett wrap:

  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts nøytral olje
  • 1 stk. stor tortillalefse

Fyll:

  • 3 skiver spekeskinke
  • 3 ss ferdigstrimlet råkostblanding
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkel og digg wrap med egg – perfekt å ha med i matpakken, eller som en proteinrik frokost. Fyll med råkostmiks og spekeskinke, eller velg annet pålegg som du liker. Her er det bare å bruke fantasien! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Omelett wrap:

  • 2 stk. egg
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts nøytral olje
  • 1 stk. stor tortillalefse

Fyll:

  • 3 skiver spekeskinke
  • 3 ss ferdigstrimlet råkostblanding

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Spis med en gang, eller ha med i matpakka til lunsj. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 02.05.2024 14:51:25