Omelett med eple og kanel

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Unn deg en dessert midt i hverdagen. I løpet av få minutter har du en nylaget og søt dessertomelett med kanelstekte eplerbåter. Fristende, ikke sant?

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann

litt salt

  • 1 ss margarin til steking

Fyll:

  • 1 stk eple
  • 1 ss sukker
  • 1 ts malt kanel

Slik gjør du

  1. Skrell eplet og del det i tynne båter. Dryss over sukker og kanel. Smelt halvparten av margarinen i stekepannen og stek eplebitene til de er gylne og myke. Hell dem over på en asjett.
  2. Visp sammen egg, vann salt. Smelt resten av margarinen i stekepannen til det freser. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnete massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.
  3. Når omeletten begynner å bli ferdig, så brett den dobbelt og hvelv den over på en tallerken. Legg eplebitene over omeletten og hell over den saften som har dannet seg i bunnen av asjetten.

Dryss over litt melis og server.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.