Middagskaker med makaroni

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

I stedet for å ha makaronien ved siden av foreslår vi at du denne gangen blander kokt makaroni og grønnsaker i kjøttfarsen.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 212 ss potetmel
  • 112 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 14 ts malt muskat
  • 14 ts malt ingefær
  • ca. 2 dl melk eller vann
  • 1 dl snarkokt makaroni
  • 2 dl amerikansk frossen grønnsaksblanding
  • 2 ss margarin til steking

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Lag kjøttfarse: bland kjøttdeig, potetmel, salt, krydder og melk i foodprocessoren. Kjør det i 10 sekunder. 

2. Kok makaroni etter anvisning på pakken og avkjøl.

3. Bland makaroni og grønnsaksblanding inn i farsen. Form kakene ved hjelp av en skje, vann og handa di. Trykk dem litt flate.

4. Brun kakene  i ca. 2 minutter på hver side. Etterstek til de er gjennomstekte på svarkere varme.

Server med salat og en toast eller potet/ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.