Kyllingpølselapskaus

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

En enklere middag skal det godt gjøres å finne. Kyllingpølser i biter, frosne grønnsaker og buljong er alt du trenger. Godt er det også!

Ingredienser

  • 8 dl vann
  • 2 stk hønsebuljongterning
  • 600 g røkt kjøttpølse av kalkun
  • 12 dl frossen lapskausblanding
  • 12 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kok opp vann tilsatt hønsebuljongterninger. Ha i frossen lapskausblanding og la det koke noen minutter.

2. Tilsett pølsebitene og la alt bli varmt. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med flatbrød eller knekkebrød. Et grønt persilledryss gir ekstra god smak og fin farge til maten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.