Kyllingfilet med sitron- og squashcouscous

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Kyllingfilet med sitron- og squashcouscous er en rask og god hverdagsrett du bør prøve til middag.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

Sitron- og squashcouscous:

  • 400 g couscous
  • 8 dl kyllingkraft eller hønsebuljong
  • 1 stk grønn squash
  • 4 stk vårløk
  • 2 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • 2 stk sitron
  • 12 potte frisk koriander

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfiletene i margarin i en middels varm panne. Stek i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek under lokk i 6-8 minutter.

2. Ha couscous i en bolle og hell kokende kyllingkraft over. Legg over et lokk og la stå i 10 minutter til couscousen har absorbert all kraften.

3. Riv squash grovt på et rivjern og klem ut så mye vann som mulig. Fres revet squash i olje sammen med snittet vårløk og presset hvitløk til det begynner å få farge. Krydre med salt og pepper.

4. Bland squash med couscousen og smak til med revet sitronskall og saft av sitron. Dryss hakket koriander på toppen.

Server eventuelt med noen skiver sitron og litt lettrømme.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.