Koteletter med soppstuing, ovnsbakte poteter og tomat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Skikkelig middag? Da må koteletter med poteter og soppstuing være midt i blinken.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

  • 2 stk tomat
  • 24 stk små potet
  • 1 ss olje
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

  • 400 g sopp ,f.eks sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 dl matfløte
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 220 grader. Ha potetene i en ildfast form, ha på olje, salt og pepper. Sett i ovnen og stek dem i 20 minutter.
  2. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  3. Del tomatene i to og legg dem i pannen sammen med kotelettene 
  4. Del sjampinjong i båter og stek den godt i varm panne med margarin. Hell over matfløte og ha i hakket bladpersille. La det koke i noen minutter under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.