Kjøttdeigspyd

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

To kulturer møtes i én rett, tyrkisk og italiensk. Disse kjøttdeigspydene kan minne litt om kebabspyd, men har fått en ekstra smak fra Italia. Kjøttdeigspydene er nemlig rullet i ferske urter.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 1 ts peppermiks
  • 2 ss olje til pensling
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss hakket frisk basilikum

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Bland kjøttdeig med salt og peppermiks.

2. Del kjøttdeigen opp i 8-10 biter og form til avlange kjøttkaker. Pensle med olje.

3. Finhakk urter og rull hver kjøttkake i urtene. Tre kjøttkakene på grillspyd.

4. Grill spydene ca. 5 minutter på hver side. Snu dem ofte.

Tips: Det kan være lurt å grille kjøttdeigspydene på et ark aluminiumsfolie, penslet med olje, for å være sikker på at de ikke henger seg fast i grillristen.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.