Juleskinke med smak av India

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Juleskinke er et suverent utgangspunkt for mange raske middager, og kan piffes opp på utallige måter. Her har juleskinka fått selskap av indisk tandooripasta og yoghurt, en variant som vil ganske sikkert vil vekke begeistring rundt middagsbordet.

Ingredienser

  • 600 g juleskinke
  • 1 ss tandooripasta
  • 4 ss yoghurt naturell

  • 2 stk rød paprika i biter
  • 1 stk grønn squash i biter
  • 2 ss olje til steking
  • 1 ts salt

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 225 ºC.
  1. Skjær juleskinke i skiver og legg dem spredt i en ildfast form.
  2. Bland tandooripasta og yoghurt, og pensle over skivene. Stek på 225 ºC i 5 minutter.
  3. Stek paprika og squash i en stekepanne.

Server skinke sammen med grønnsaker, ris og yoghurt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.