Julepølse på landbrød

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

I en travel førjulstid kan det være greit å lage noen enkle retter som ikke krever for mye forberedelser. 

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 250 g medisterpølse (julepølse)
  • 12 stk eple
  • 50 g sukkererter
  • 1 ss olje , til steking
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 2 skive landbrød
  • 1 ss grov sennep
  • 4 stk salatblad

Slik gjør du

  1. Del pølsa i to på langs og dra av skinnet. Skjær den i skiver på skrå.
  2. Fres pølseskiver i varm panne med olje til de får en gyllen farge. Ha i eplebåter og stek i ytterligere et par minutter før du har i strimlede sukkererter. Krydre med salt og pepper.
  3. Stek brødskiver i en varm panne med olje eller rist dem i en brødrister. Smør på sennep og legg på salat.
Sennep kan godt erstattes med kremost, tacosaus, ketchup eller pesto.

Legg stekte pølsebiter, eplebåter og sukkererter over på brødskivene. Godt, enkelt og med en deilig smak av jul.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.