Hverdagswok

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Det er to ting som er svært viktig når det gjelder wok; sterk varme og bevegelse. Dersom du ikke har en wok, kan en alminnelig stekepanne brukes. Wok lager god mat kjapt.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose wokgrønnsaker
  • 1 pose ferdig woksaus

Slik gjør du

 1. Gjør klar alle råvarene.

 2. Fres kjøttet raskt i to omganger til det er gyllent. 

 3. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene i et par minutter. 

 4. Ha kjøttet tilbake i woken. Hell i woksausen, bland sammen. 

 Server med ris eller godt brød.

Anbefalt størrelse på wokstrimler: 1/2 x 1/2 x 10 cm.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.