Eggerøre med kaldrøkt makrell

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Eggerøre med kaldrøkt makrell er godt pålegg. Det kan også gjerne være en del av et koldtbord.

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 6 ss vann eller fløte
  • 12 ts salt
  • 200 g kaldrøkt makrell
  • 6 stk salatblad
  • 6 stk reddik

litt gressløk

Slik gjør du

  1. Pisk egg, vann og salt lett sammen.
  2. Hell røren i en panne som er så varm at smøret smelter lett. Trekk eggerøren sammen med gaffel etter hvert som den stivner. Klipp gressløk over.
  3. Skyll salaten og reddikene. Skjær reddik i tynne skiver.

Server eggerøren sammen med kaldrøkt makrell, salat og reddikskiver.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.