Wok med svinekjøtt, eplemos og chili

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Har du prøvd chili og eplemos i woken? Ikke? Vi har en oppskrift til deg her.

Ingredienser

  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss soyaolje
  • 1 stk rød paprika
  • 12 stk løk
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk purre
  • 1 stk rød chili
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss eplemos
  • 2 pk nudler
Vis næringsinnhold
Energi
593kcal
Fett
15.17g
Protein
44.89g
Karbohydrater
70.24g
Jern
2.59mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Strimle grønnsakene og chili. Dynk dem i sitronsaft.

2. Varm olje i en wok/stekepanne og stek kjøttet.

3. Kok opp vann til nudlene og la nudlene koke ca. 3 minutter.

4. Tilsett eplemos i pannen og la det trekke med svinekjøttet.

5. Tilsett grønnsaker og chili i woken. La kjøtt og grønnsaker godgjøre seg i 2-3 minutter.

6. Sil av nudlene og tilsett dem sammen med grønnsakene og kjøttet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.