Spekemat med nypoteter

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nypoteter er en av sommerens delikatesser. Sammen med spekemat får du en lettlaget og sommerlig middag. Nytes i hagen eller på terrassen i godt selskap.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 100 g spekeskinke
  • 100 g ølpølse eller annen snackpølse
  • 300 g nypotet
  • 12 pk ruccula
  • 4 ss olivenolje
  • 14 ts flaksalt
  • 12 stk agurk
  • 12 kurv jordbær

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Vask og kok potetene i lettsaltet vann til de er møre i ca. 15 minutter. Hell av vannet og la dem avkjøle seg litt.

2. Del potetene i 2 eller 4 og vend dem sammen med rucculasalat, olje og salt.

3. Ta av skinnet på pølsene og del dem i passende biter. Dander spekeskinke, snackpølse, potetesalaten på et fat og pynt med agurk og jordbær.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.