Spareribs med blomkålsalat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

En god sommer kan enkelt måles i antall grilldager. Er du en grillelsker bør du absolutt prøve denne supergode oppskriften med spareribs.

Ingredienser

  • 135 kg forkokt baby back ribs
  • 1 dl grillsaus

Blomkålsalat:

  • 1 stk blomkål
  • 1 stk finhakket sjalottløk
  • 2 ss lettrømme
  • 4 ss ravigottesaus
  • saften av 12 stk sitron
  • 1 ts salt
  • 5 ts pepper
  • 1 ts sukker

Slik gjør du

  1. Grill forkokt spareribs i 10 – 15 minutter, snu ofte. Pensle med en grillsaus under grilltiden.
  2. Skyll blomkål og del den i små, fine buketter.
  3. Lag en dressing av de øvrige ingrediensene, og vend inn de rå blomkålbukettene.
Spareribs som ikke er forkokt, dampes i ca 1,5 time før grilling. Mariner den i grillsaus natten over, for å trekke smak.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.