Soløye

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Egg og ansjos er klassisk følge og smaker nydelig sammen. Soløye er en hel liten rett, ypperlig både som en lett lunsj og en liten kveldsrett. Grovt rugbrød er obligatorisk og nydelig til.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 15 stk hakkede ansjosfileter
  • 1 stk hakket løk
  • 112 dl hakket kapers
  • 3 dl hakket rødbete
  • 4 stk rå eggeplomme
  • 2 ss frisk gressløk til dryss

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Legg hakkede ansjosfileter i en ring midt på hver tallerken. Ringen skal være så stor at en eggeplomme får plass i midten.

2. Legg løk, kapers og rødbete i ring utenfor ansjosen, og plasser eggeplommen i midten. Dryss over litt gressløk og server.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.