Pitapizza med svinekjøtt

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pitapizza er nok verdens raskeste pizza. Det er ikke mye om å gjøre at den er like lett å lage som Grandiosa. I tillegg er den mye bedre og sunnere! Nå kan hele familien, både små og store lage sin egen lille favorittpizza.

Ingredienser

  • ca. 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 1 ts grillkrydder
  • 8 stk pitabrød
  • ca. 8 ss tomatsaus
  • 1 stk mozzarella
  • 4 stk tomat
  • 12 pk ruccula
  • ca. 2 ss balsamicoeddik
Vis næringsinnhold
Energi
716kcal
Fett
23.29g
Protein
57.27g
Karbohydrater
71.18g
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1.  Brun kjøttstrimlene på god varme. Krydre.
  2. Bre en liten skje pizzasaus ut over hvert pitabrød.
  3. Skjær mozarella og tomat i skiver og legg det på. Legg kjøttstrimler på toppen og stek pizzaen på 225° C i ca. 5 minutter.
  4. Vend rucculasalat i balsamicoeddik og legg dem på pizzaene like før servering. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.