Paprikás csirke

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
40–60 min

Prøv denne ungarske kyllingspesialiteten!

Ingredienser

  • 112 stk kylling (800 g) i biter uten skinn
  • 1 dl olje
  • 2 stk hakket løk
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 stk tomat i biter
  • 12 l vann
  • ca. 1 ss hvetemel
  • 2 dl seterrømme
  • 1 stk rød paprika

salt

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Grovhakk løk og stek den i litt olje til den blir myk. 

2. Bland inn paprikapulver og tilsett kylling og tomat. Hell over vann, sett på lokk og la det trekke i ca. 30 minutter.

3. Bland sammen mel og rømme, og tilsett blandingen i gryten sammen med paprika. La det trekke under lokk i ca. 10 minutter. Smak til med salt.

Server den ungarske kyllingretten med makaroni og agurksalat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.