Minibagetter med lammerull

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nydelige grove minibagetter med lammerull, grov sennep, guacamole og svisker. En liten smak av jul. 

Ingredienser

  • 2 stk grove baguette
  • 2 stk avokado
  • 12 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • saften av 12 stk lime
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 4 ts grov sennep
  • 4 stk salatblad crispy
  • 8 skiver lammerull
  • 8 stk svisker

Slik gjør du

  1. Lag guacamole: Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokado med en gaffel og press over limesaft.
  2. Fin hakk chili og hvitløk. Bland most avokado sammen med chili, hvitløk, limesaft, salt og pepper.
  3. Del baguettene i to.
  4. Bre avocado på bagettbunnene. 
  5. Legg på salatblader, lammerull og svisker. 
  6. Smør sennep på innsidene av baguetttoppene og legg dem på.

Utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.