Mexicansk burger

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne lille håndfullen med mat smaker virkelig helt fortreffelig! Med konsistens, smak og saftighet av en annen verden vil denne burgeren garantert bli en høydare i utdrikningslaget eller under tippekampen på lørdag!

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 stk rød chili
  • 1 båt hvitløk
  • 12 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 boks meksikanske bønner
  • 12 stk tortillachips
  • 4 ss salsa
  • 2 stk tomat
  • 1 stk avokado
  • 80 g revet hvitost

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Rør inn salt, pepper og hakket chili i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
  3. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.
  4. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med bønner, tortillachips, burger, salsa, tomat og hakket avokado. Topp med revet ost eller legg ost mellom lagene.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.