Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med grønn og deilig pasta!

Ingredienser

Kyllingkjøttboller:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 12 stk finhakket rød chili
  • 3 båt finhakket hvitløk

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 112 dl hvitvin eller hønsebuljong
  • 2 dl revet hvitost
  • 200 g båndspagetti
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Tin spinat i mikro eller kaldt vann og la vannet renne godt av.
  2. Kok båndspagetti som anvist på pakken.
  3. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
  4. Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 – 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen.
  5. Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.
  6. Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.