Kjøttboller med salsa og potetmos

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Potetstappe og kjøttboller er barnemat både for hender og mager. Her er en lettlaget variant med begge deler, som sikkert vil piffe opp stemningen rundt middagsbordet.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 4 ss hakket frisk kruspersille eller andre friske urter
  • 1 ss kavring (kan sløyfes)
  • 1 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss smør til steking
  • 2 pose potetmospulver
  • 1 glass salsa
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 pk nachos chips

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kna sammen kjøttdeig, kruspersille, kavring, salt og pepper. Form deigen til små boller.

2. Stek kjøttboller i en panne med smør på middels varme i ca. 10 minutter.

3. Lag potetmos etter anvisning på pakken.

4. Hakk paprika i fine biter, og bland den i salsaen.

Server med nachochips.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.