Hjertesalat med pastrami og blåmuggost

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pastrami er saltet, krydret og lettrøkt storfekjøtt. Navnet pastrami stammer trolig fra den østligste delen av Middelhavet, og var opprinnelig en konserveringsmetode. Pastami egner seg utmerket i sandwich eller som her, i en saftig salat sammen med blåmuggost.

Ingredienser

  • 2 stk hjertesalat
  • 12 pk ruccula
  • 1 pk pastrami (ca. 100 g)
  • 1 stk rødløk
  • 4 stk plommetomat
  • 12 stk agurk
  • 1 stk mango
  • 100 g norzola
  • 10 stk sorte oliven
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Skyll hjertesalat og ruccula i rennende kaldt vann.

2. Skjær løk og agurk i skiver, tomater i båter og mango i biter.

3. Skjær små terninger av osten og legg dem over salaten sammen med oppdelte pastramiskiver.

Pynt med sorte oliven. Drypp over litt olje og balsamico.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.