Havrelapper med bær og yoghurt

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Har du lyst på noe ekstra kos i matpakka bør du prøve disse havrelappene med bær og vaniljeyoghurt.

Ingredienser

1
Porsjoner
  • 1 stk egg
  • 12 ss honning
  • 12 dl havregryn
  • 1 ss rapsolje
  • 12 dl kesam mager, 1 %
  • 1 dl ekstra lett melk
  • 1 ss flytende margarin til steking

  • 1 ss hakkede valnøttkjerner
  • 2 ss bringebær
  • 2 ss blåbær
  • 2 ss vaniljeyoghurt

Slik gjør du

1. Bland sammen alle ingrediensene til lappene. Røren skal være glatt og bør få svelle i 30 minutter før steking. 

2. Stek lappene i en panne med litt margarin. Har du panne med belegg trenger du ikke stekefett til steking.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.