Tacomarinert ytrefilet

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Over 60 min

Alle elsker smaken av taco. Tacokrydder er et smakfullt krydder som egner seg i flere matretter enn selve tacoretten. Hva med å marinere kjøtt i taco?

Ingredienser

  • 800 g ytrefilet av svin
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 dl olje
  • Saften av 1 stk lime

Mexicansk ris:

  • 2 dl basmatiris eller langkornet ris
  • 1 stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 4 dl grønnsaksbuljong (utblandet) eller lys kraft
  • 12 ts salt

Slik gjør du

  1. Skjær ytrefileten i 2 cm tykke skiver.
  2. Ha litt olje i en panne og fres finhakket løk og hvitløk til det er gyllent. Tilsett risen og la det frese i et par minutter. Ha i tomater, kraft og salt. Kok opp og la risen småkoke i ca. 20 minutter.
  3. Grill ytrefiletene raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, sett på lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.