Sydlandsk potetsalat

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Potetsalat er alltid populært.  Her er en sydlandsk variant med reddiker, chili og klar dressing. Den passer spesielt godt til grillmat og spekemat.

Ingredienser

  • 600 g kokt potet
  • 12 stk purre
  • 1 bunt reddik
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød chili
  • 1 bunt frisk gressløk

Dressing:

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 1 ss limesaft
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 12 ts kajennepepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Kok potetene, avkjøl litt og del potetene i skiver. Skjær purre, reddik og paprika i skiver, finhakk chili og gressløk. Ha alt over i en bolle og bland lett.
  2. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over potetsalaten. Bland forsiktig slik at dressingen fordeler seg godt.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.