Sataymarinert skinkebiff

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Satay sies å stamme fra Indonesia, der all slags kjøtt og fisk blir tredd på spyd og grillet før det serveres med saus og grønnsaker. Tynne strimler av skinkebiff egner seg utmerket på spyd, og smaker nydelig sammen med ferdig eller hjemmelaget saus og foliegrillede grønnsaker. 

Ingredienser

  • 2 stk skinkebiff à ca 200 g
  • 3 ss sataysaus
  • 2 stk sjalottløk delt i båter
  • 2 stk ananasring
  • 1 ts hakket, frisk rød chili
  • 2 ss peanøttsmør
  • 1 ss frisk koriander eller 1/2 ts tørket

  • 2 ss sesamfrø

Slik gjør du

  1. Bruk en plastpose og mariner skinkebiffene i minst to timer i sataysaus.
  2. Pakk de andre ingrediensene inn i aliminiumsfolie, og legg dem på grillen. Snu dem etter ca. 4 minutter.
  3. Grill skinkebiffene 2–3 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen.

Server biffene med grønnsakene i folien og dryss over sesamfrø ved servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.