Rullekake med rismel

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Rullekake laget med rismel er glutenfri og kan serveres til cøliakere. Den er lettvint å bake og smaker godt.

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 90 g sukker
  • 75 g rismel

Fyll:

  • ca. 212 dl bringebærsyltetøy eller annet syltetøy
  • ca. 3 ss sukker

Slik gjør du

  1. Skill eggene. Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Stivpisk eggehvitene. Rør inn rismelet i eggedosisen og vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene.
  2. Fordel røren i en langpanne dekket med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen ved 225 °C i 8-10 minutter.
  3. Ta kaken ut av ovnen og hvelv den over på et smurt matpapir drysset med sukker. Fjern bakepapiret. Fordel syltetøy over kaken og rull den sammen, gjerne ved hjelp av matpapiret som kaken ligger på. Skjær vekk den første skiven i hver ende før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.