Rabarbraglaze

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rabarbraglaze er ypperlig til hvitt kjøtt som kylling og kalkun på grillen.

Ingredienser

  • 300 g rabarbra
  • 112 dl sukker
  • 1 dl hvitvin
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ss honning
  • 12 ts pepper

Slik gjør du

  1. Rens rabarbra og skjær den i biter.
  2. Kok opp rabarbrabitene med sukker og hvitvin, og la det koke i ca. 5 minutter uten å røre. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen.
  3. Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5-10 minutter til en passe tykk glaze. Avkjøl.

Rabarbraglaze er ypperlig til hvitt kjøtt som kylling og kalkun på grillen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.