Potetmos med parmesan

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Hjemmelaget potetmos er kjempegodt, og kanskje enklere å lage enn du tror. Du kan lage mange varianter etter egen smak, her har vi smakssatt med parmesan.

Ingredienser

  • 112 kg potet
  • 112 dl god olivenolje
  • 1 dl revet parmesan (kan sløyfes)
  • 112 ts salt
  • 12 ts malt hvit pepper
  • 2 ss finhakkede urtekrydder

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Skrell potet og kok dem i usaltet vann (for ikke å få seig potetmos). Hell av vannet og mos potetene.
  2. Visp inn olivenolje og parmesan. Rør i mosen til den blir luftig.
  3. Smak til med salt og pepper, og rør inn urtene.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.