Portobellosopp fylt med blåmuggost

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Portobellosopp fylt med blåmuggost har en fyldig og markant smak. Den passer perfekt som tilbehør til grillmat når du skal ha gjester, eller som en egen liten rett på tapasbordet.

Ingredienser

  • 4 stk portobello sopp
  • 4 skive blåmuggost gorgonzola
  • 4 skive spekeskinke
  • 2 ss fihakket frisk timian

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Skjær av stilken på portobellosoppene.  
  2. Legg en skive gorgonzola i hver sopp.  
  3. Kutt spekeskinke i tynne strimler, og dryss over soppen.
  4. Grill soppen i 6-8 minutter til osten har smeltet. Dryss over timian før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.