Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Portobellosopp fylt med blåmuggost

Portobellosopp fylt med blåmuggost

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. portobello sopp
  • 4 skiver blåmuggost gorgonzola
  • 4 skiver spekeskinke
  • 2 ss fihakket frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Portobellosopp fylt med blåmuggost har en fyldig og markant smak. Den passer perfekt som tilbehør til grillmat når du skal ha gjester, eller som en egen liten rett på tapasbordet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. portobello sopp
  • 4 skiver blåmuggost gorgonzola
  • 4 skiver spekeskinke
  • 2 ss fihakket frisk timian

Slik gjør du

  1. Skjær av stilken på portobellosoppene.  
  2. Legg en skive gorgonzola i hver sopp.  
  3. Kutt spekeskinke i tynne strimler, og dryss over soppen.
  4. Grill soppen i 6-8 minutter til osten har smeltet. Dryss over timian før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 00:29:56